Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Nagy Budapesti Palacsintafesztivál

2019.03.03

2019. március 8. és 10. között kerül megrendezésre a Nagy Budapesti Palacsintafesztivál az Allee melletti gasztrosétányon! Több, mint 100 féle palacsinta vagy palacsintából készült finomság egy helyen.

 

nagy-budapesti-palacsintafesztival-borito.jpgPalacsinták a világ körül, töltött palacsinta, rakott palacsinta, amerikai palacsinta, nagyi palacsintája, rántott palacsinta, palacsinta leves, édes palacsinta , sós palacsinta, palacsinta burger és még egyéb nagyon különleges finomságok, amiket palacsintából lehet készíteni.

Nincs olyan gyermek vagy felnőtt, aki ne imádná a palacsintát valamilyen formában. A szervezők a rendezvényre a legérdekesebb, legfinomabb recepteket hozzák el, gondolva az egészséges életmódot folytatókra és az ételintoleranciában szenvedőkre is, ezért a  mindenmentes palacsinták is megtalálhatók lesznek a kínálatban.


Mindemellett gofrik, csokoládék és édességek forrón és hidegen. A hölgyeknek pedig Nőnap alkalmából különleges meglepetéssel kedveskednek!

A rendezvényen a kiállítókon túl lesz közös palacsinta sütés, palacsinta evő verseny, az évszakhoz illő forró italcsodák, borok, pálinkák, utcazene és minden mi szem szájnak ingere.

 

KultBumm