Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Bese Bernadett képzőművész indigó világa

2019.02.20

profil-jo.jpg

 

Bese Bernadett vagyok, 1996-ban születtem Révkomáromban, Szlovákiában. Az általános iskolát és a gimnáziumot is itt végeztem. Ezután a nyitrai Konstantin Filozófus Egyetemen kezdtem meg tanulmányaimat képzőművészeti nevelés és matematika szakon.

A művészet mindig is része volt az életemnek, rajzszakkörre jártam, zongorázni és gitározni tanultam, emellett novellákat is írok. Kerestem azt, hogyan tudom legjobban kifejezni önmagam, de főleg azt, hogy ki is vagyok én valójában.

Az elmúlt négy év során az egyetemnek köszönhetőleg a legkülönbözőbb művészeti formákban próbálhattam ki magam. A szívemhez legközelebb az akrilfestés került. Az elmúlt egy év legfontosabb feladata volt, hogy megtaláljam a saját stílusomat. Legnagyobb hatással a huszadik század eleje volt rám, kedvenc alkotóim Vincent van Gogh, Claude Monet és Georges Braque.

Képeimet jellemzően farostlemezre, kartonra vagy vászonra készítem. Legtöbbet a kék és indigó színeket használom. Misztikus témákon kívül az általam írt prózákhoz is előszeretettel készítek illusztrációkat.

Az egyetem mellett novembertől az udvardi művészeti alapiskolában tanítok, nagyon élvezem a gyerekekkel való munkát.

Elérhetőség: bese.detti@gmail.com

 

 

az-utan-jo.jpg

Az után

 

az-uvolto-leny.jpg

Az üvöltő lény

 

holdtolte-jo.jpg

Holdtölte

 

melybe.jpeg

Mélybe

 

mult-sebei.jpeg

Múlt sebei

 

napnyugta-akkor-jo.jpg

Napnyugta akkor

 

nyugovo.jpeg

Nyugovó

 

ritus.jpeg

Rítus

 

tisztasag-kek-madara-joo.jpg

Tisztaság kék madara

 

vonasok.jpeg

Vonások

 

KultBumm