Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Dávid Máté gyönyörű, 'semi-realistic' illusztrációi

2018.01.03
david-mate-profil.jpg
 
 
Dávid Máté vagyok, azaz Max Deviant a közösségi oldalakon. 1996-ban születtem Budapesten. Gyerekkoromban ugyan rajzolgattam, mint mindenki, de csak 2016 májusában kezdtem el igazán foglalkozni vele.
 
A középiskolás évek alatt teljesen lemondtam a rajzolásról és majdnem 7 évig nem alkottam. Egy idő után rájöttem, hogy nem tudom merre haladok az életben, és ekkor találtam meg újra a rajzolás örömét.
 
Még nagyon az út elején vagyok és keresem a saját stíílusomat. A név 'Max Deviant' egy szójáték, a 'Maximum Deviation' kifejezésre, ami maximum deviálást jelent. Ez a cél, amit kitűztem magamnak.
Ez az a stílus, amit megakarok találni. A jövőben olyan gyönyörű, 'semi-realistic' illusztrációkat akarok kreálni, olyan karakterekkel, akik megmutatják, hogy mennyi szépség van a nem megszokott dolgokban. 
Legyen ez valamilyen testi abnormalitás, vagy hétköznapi dolgok, mint bőrszín, tetoválások, amik még mindig 'furcsák' a nagyvilág szemében.
 
A jelenlegi alkotásaimban leginkább az arcon dolgozom. Eljátszom velük, hogy megtaláljam mi is az a stílus, amit a jövőben haszálni akarok. Most még magabiztosan mondhatom, hogy minden új rajznál kipróbálok valami újat.
Többnyire színes ceruzákkal, fekete tűfilcekkel és alkoholos filcekkel dolgozom kissebb méretekben. Látható egy-két digitális rajzom is, ahol mindig nagy örömöm a fényekkel és árnyékolással való játszadozás.
 
 
A közösségi oldalakon  folyamatosan frissülő tartalommal, itt találjátok az oldalaimat,:
 
 
https://www.instagram.com/lvlaxdeviant/
 
 
 
 
Tradicionális stílus:
 
mate1jo.jpg
 

mate2jo.jpg

 

mate3-jo.jpg

 

mate4jo.jpg

 

mate5jo.jpg

 

mate6jo.jpg

 

mate7jo.jpg

 

mate8jo.jpg

 

mate9jo.jpg

 

mate10jo.jpg

 

 

Digitális

 

mate11jo.jpg

 

mate12jo.jpg

 

mate13jo.jpg

 

mate14jo.jpg

 

mate15jo.jpg

 

mate16jo.jpg

 

mate17jo.jpg