Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Vőneki Adrienn víziói és álmai festővásznon

2018.05.14

voneki-adrienn-jo.jpg

 

1990-ben születtem Szegeden, gyerekkorom óta vonz az önkifejezés összes létező formája mindenféle korlátok nélkül. Kislányként ceruzával szignóztam minden üres lapot, de művészi kísérletezés áldozatául esett már borotvahabtól kezdve, anyám rúzsain át végül a temperáig minden. Sajnos tizennégy évesen felhagytam a festéssel, majd tizennégy év elteltével már nem tudtam ellenállni a hívásnak, és újra ecsetet ragadtam. Képeimet főleg a szürreális álmaim, csendes, meditatív vízióim inspirálják. De fontos számomra a kapcsolat. Kapcsolat a belső énnel, kapcsolat másokéval, kollektív tudattal, álmokkal, univerzummal, lelkekkel és világokkal.

Mostanában főleg olajjal dolgozom, minden képemnek van egy saját története amit vagy a hátára, oldalára esetleg magára a festényre is rákerül.

Festésen kívül, tizenegy éves korom óta írok főleg verseket, de mostanában vonz a próza is. Jelenleg egyedi és korhű ruhák készítésével foglalkozom.

 

Vőneki Adrienn festő munkásságát itt tudjátok nyomon követni: 

https://www.facebook.com/veaviziokesalmok/?hc_ref=ARThdsGDP9b2dESNsa-qM7B3OiA5jzTTmdMNRvZrawJTtVFdEqAJyKPlouDzMdp2tyE&fref=nf

Korhű ruhákkal foglalkozó blogját pedig itt: 

https://www.facebook.com/mmerenarde/

 

molyjo.jpg

 

Molykirálynő

 

aranykorjo.jpg

Aranykor

 

csendes-vagy-a-kapcsolatokra-jo.jpg

Csendes vágyódás a kapcsolatokra

 

csaladi-otthon-jo.jpg

Családi Otthon

 

gyerekkor-jo.jpg

Gyerekkor

 

masik-dimenziojo.jpg

Másik Dimenzió

 

sello-oberon-es-titania-jo.jpg

Sellő Oberon és Titánia

 

veronikanak.jpg

Veronikának

 

szivkiralyno.jpg

Szívkirálynő

 

KultBumm