Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A sötétség hatalma-közönségtalálkozó

2017.12.18

Az Ellenfény folyóirattal közösen közönségtalálkozót tartunk Tolsztoj: A sötétség hatalma december 21-i előadása után 21:15-től, a Budaörsi Latinovits Színházban, a rendező, Alföldi Róbert és a színészek - Balsai MóniBrasch Bence, Spolarics Andrea, Bohoczki Sara,Páder Petra, Ilyés Róbert, Bregyán Péter, Székely B. Miklós és PalugyaiSári - közreműködésével.
A beszélgetést vezeti: Sándor L István, az Ellenfény főszerkesztője ésBognár Éva, a Budaörsi Latinovits Színház kommunikációs referense.

Az eseményen a részvétel ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!
(A beszélgetést követően természetesen még járnak a BKV járatai, a színház előtt található megállóból 8-10 percenként Kelenföld vasútállomásra, kb. negyedórás menetidőkkel.)

"Az ELLENFÉNY színházi folyóirat idén ősszel beszélgetéssorozatot indított az évad legfontosabb színházi bemutatóiról. Az alkotókat és szereplőket a közös munkáról, az inspirációkról, a művészi szándékokról és a megvalósult előadás tanulságairól kérdezzük. 
A következő beszélgetés témája Tolsztoj A sötétség hatalma című előadása lesz a Budaörsi Latinovits Színházban. Alföldi Róbert rendezése egy különleges térben, magával ragadó színészekkel, testközelben mutatja be a klasszikus író sokak számára ismeretlen darabját bűnről és bűnhődésről, az emberi lélek legsötétebb mélységeiről és a megtisztulás felé vezető útjáról." Sándor L. István

 

Forrás: facebook