Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Árnyékból a fénybe - Bach Mindenkinek Fesztivál

2019.03.01

2019. március 18-24. között ötödik alkalommal rendezik meg Johann Sebastian Bach születésnapja alkalmából a Bach Mindenkinek Fesztivált.

 

arnyekbol-a-fenybe-borito.jpg

 

Koncertek aluljárókban, tereken, templomokban, hangversenytermekben. A Bach Mindenkinek Fesztivál célkitűzése, hogy a klasszikus zene valóban mindenkihez eljusson. Ezért inspirálják a szervezők a fellépő művészeket az általános koncertszokásoktól eltérő, meglepő helyszíneken megtartott és különleges elemekkel kiegészült hangversenyekre. A fesztivál sokszínű kínálata, egyedi programjai, ismeretterjesztő előadásai a koncertekhez szocializálódott közönség számára is új arculatban tudja bemutatni a barokk korszakot és a klasszikus zenét. A műsorkínálat több eleme lehetővé teszi a nézők csatlakozását a fellépő művészekhez. A korosztályos tematikával rendelkező műsorok célja a jövő zenekedvelő közönségének kinevelése gyermek, ifjúsági és családi programokkal.

A koncertekre ingyenes jegyek igényelhetők a Zeneakadémia pénztárában.

https://zeneakademia.hu/mindenprogram/2019-03-16-8222arnyekbol-a-fenybe8221-8211-a-magyar-allami-operahaz-hangszeres-muveszeinek-bach-koncertje-sztarvendegekkel-8457?fbclid=IwAR1T80sQmr2bSxfs9Rl7Zs3yakqaatqLYaf7NgXTxSJxYiGt61mmT81dtww

 

KultBumm