Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Az inkák aranya - Kiállítás

2019.03.07

A világ legértékesebb aranygyűjteménye megérkezett Budapestre! Március 13-tól látogatható az Inkák aranya című kiállítás a Komplex Eventben (1061. Budapest, Király utca 26.)
 

az-inkak-aranya-borito.jpg


Egy távoli, misztikus, letűnt világbirodalom titkai tárulnak fel a JVS Group Magyarország legújabb nagyszabású interaktív tárlatán.

A felbecsülhetetlen értékű kiállítás a Dél-Amerikát egykoron uraló nép eredeti kincseit mutatja be, amelyen keresztül betekintést nyerhetünk egy letűnt civilizáció zárt világába.

A különleges, már-már földöntúlinak tetsző műalkotások megidézik az európaiak érkezése előtt virágzó inka kultúrát, valamint bemutatják, hogyan vette el az egész világ eszét az arany csillogása. A kiállításon látható lesz, az a tárlat, amelyet némely kultúrák elátkozott kincsként tartanak számon. Ez az Unesco Világörökség része ként van feljegyezve.

Ismerje meg ezt az évezredeken keresztül elzártan fejlődő kultúrát! A kiállítás fő célja, hogy a látogató átfogó képet kapjon az egykori inka civilizációról és átérezze az arany csábítását.
A tökéletes élmény érdekében interaktivitással, virtuális valósággal, VR sarokkal és kincskereső kalandor programokkal várják az érdeklődőket és a családokat.


https://www.azinkakaranya.hu/

 

KultBumm