Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Bölcs Macska Est Viola Szandrával

2020.02.17

Viola Szandra költő, irodalmár, rádiós műsorvezető új projektjére, a Bölcs Macska Est sorozat első eseményére február 27-én, 19 órától kerül sor a Cat Cafe Budapest kávézóban (1065. Budapest, Révay utca 3). Az első Bölcs Macska est alkalmával két macskás könyvvel és szerzőikkel találkozhat a nagyérdemű, miközben az érdeklődők a jegyek megváltásával jótékonysági célokat szolgálnak.

 

szandra.jpg

Fotó: Peruzzi Boglár


A házigazda, Viola Szandra Zalai Károly: Minden hétre macska és Száraz Miklós György: Az ezüst macska című könyveiről beszélget a szerzőkkel. Az írók egyaránt mesélnek életük és olvasmányaik legjobb macskás történeteiről, saját kedvenceikről és arról, miként inspirálja őket az alkotásban ez a kiismerhetetlen, előkelő, ugyanakkor vicces bársonytalpú lény.

A Cat Café és Viola Szandra szervezésében megvalósuló est célja nem csupán a macskák misztériumának kutatása, hanem az is, hogy lehetőséget biztosítson a jótékonyság égisze alatt való összegyűlésre, a társasági életre és arra, hogy szórakoztatva tanítson és segítsen.


A belépő ára: 1200, forint, mely összeggel a MACSKAVILÁG ALAPÍTVÁNY mentett cicáit támogatjátok! :)


A szervezők szeretettel várnak minden kedves könyvbarátot és cicarajongót!


Jegyek február 17-től elővételben kaphatók a kávézóban!