Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Bolondok cirkusza - Cirkusz-színházi előadás

2018.11.06

2018. november 20-án, húsz órától a CommandARTe Társulat Bolondok Cirkusza című legújabb cirkusz-színházi darabját tekinthetik meg a Duna Palotában (1051. Budapest, Zrínyi utca 5.)

 

bolondok-cirkusza-borito.jpg


A Bolondok Cirkusza egy zártosztály mindennapjaiba enged betekintést, ahol az osztály betegeinek életét és mentális tévképzeteit látványos légtánc, zsonglőr és tánc produkciók keltik életre. Az előadás prózai és énekes szerepeit képzett színészek adják elő, akik magas szakmai tudásukkal segítik a színes karakterek megformálását, gyakran mosolyt csalva a közönség arcára. Ugyanis tagadhatatlan, hogy egy ilyen környezetben rengeteg vicces szituáció bonyolítja az itt lakók életét. Az este folyamán meglepő fordulatokban sem lesz hiány! 

A társulat célja egy cirkusz-színházi irányzat megteremtése, amely ötvözi a klasszikus cirkuszi elemeket,a  különböző művészeti ágakkal, úgy mint a színház, a tánc, a zene, és más mozgásművészeti formák.

Műsoraik leginkább a levegőakrobatika elemeire épülnek - tissue, karika, hammock, kocka és gurtni-, melyek a tánc, a talaj-, partner akrobatika és színészet által válnak teljessé. 

A CommandARTe Társulat előadásait számos rendezvényen láthatta a közönség. Többek között a LESZ fesztiválon, a Debreceni Virágkarneválon, a Diósgyőri várban a “Szent Iván Éj”rendezvényen, a Csabagyöngye Kulturális Központban, a Sepsiszentgyörgyi Szent György napokon, illetve az Óbudai Nyár keretében a Liliom című előadásban.

Rendező: Virga Tímea
Koreográfus: Nagy Zsuzsanna, André Rolland

Szereplők: André Rolland, Hegedűs Endóra, Mórocz Eszter, Nagy Zsuzsanna, Peták Róbert, Török Boglárka, Valkó Bence, Virga Tímea, Weszelovszky Anna

Jegyek: www.jegy.hu

 

KultBumm