Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Egy este, két táncművészeti darab

2018.11.10

A Sándor Tímea vezette Spirit Dance Company repertoárjában éppúgy megtalálható a kortárs balett, mint a modern táncművészet. Előadásaikat saját zeneszerzőik, Péter Müller Kovács és Lengyel Zoltán dallamaira adják elő. A társulat célja a szórakoztatás mellett, hogy elgondolkodtató előadásokat hozzanak létre, melyben a modern kortárs tánc nyelvezetét hívják segítségül.  2018. november 17-én, 19 órától két darabot tekinthet meg a közönség a Fáklya Klubban (10067. Budapest, Csengery utca 68.) Elszigetelve és Társas-Játék címmel.

 

elszigetelve-borito.jpg

 

A különleges előadásokban ismét mélyrehatóan boncolgatják az emberi kapcsolatokat a művészek. Rohanó világunkban egyre nehezebb kiigazodni saját magunkban és a kapcsolatainkban, amelyre egyre kevesebb időnk jut. A Spirit Dance Company egy olyan utazásra invitálja a nézőket, ahol önmagukat külső szemlélőként látva könnyebben megérhetjük saját élethelyzeteinket, hibáinkat, kételyeinket.

 

Elszigetelve

Szili Vera koreográfiájának és Piravnyik Anikó szövegeinek segítségével az alkotók arra keresik a választ, hogy vajon tudatosan építünk-e falakat magunk köré és hordunk-e álarcokat és miért félünk annyira az őszinte kapcsolatoktól?

Táncosok:

Peták Róbert

Kiss Zoltán

Simó Anna

File Viktória

Szili Vera

Közreműködő:

Somogyi Anna

 

Társas-Játék

A Társas-Játék végigvezeti a nézőt egy kapcsolat kialakulásától a befejezéséig, bemutatva a szerelem valódi lényegét és fontosságát, a párkapcsolatok hullámvölgyeit, két ember közös sorsának alakulását egy férfi és egy nő szemén át, bemutatva ezzel a saját életünk alakulásának különböző vetületeit is.

Táncosok:

Szili Vera

Kiss Zoltán

Koreográfus:

Sándor Tímea

Jelmeztervező:

Kis Judit

 

Bővebb információkat a társulat honlapján találhatnak: www.spiritdancecompany.eu

Jegyvásárlás: www.concertbudapest.com

 

KultBumm