Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Jónak lenni jó a Fővárosi Nagycirkuszban!

2018.12.12

                                                                                  

A Fővárosi Nagycirkusz elkötelezett a nemes ügyek iránt, ezért immár negyedik alkalommal csatlakozik 2018. december 16-án, vasárnap, a Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági kampányhoz, melynek keretében egész napos programokkal várják az érintetteket és az érdeklődőket.

 

jonak-lenni-jo--boritokep.jpg

 

A közmédia idén az 1-es típusú cukorbetegek számára szervez nagyszabású adománygyűjtést egy egész napos műsor keretében, melynek egyik fő külső helyszíne a Fővárosi Nagycirkusz.

A gyűjtésben részt vevő alapítványok – a Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért, a Sportos Cukorbetegekért Egyesület, és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány – reggel kilenc órától este hét óráig várják az érintetteket, illetve az érdeklődőket kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel, tanácsadással és vércukorszint méréssel.

A Fővárosi Nagycirkusz a Jónak lenni jó! kampány keretében vendégül lát kétszáz 1-es típusú cukorbetegséggel küzdő gyermeket és családtagjait. Az egész nap hívható adományvonal a 13630-as számon érhető el, ahol a 05-ös kód megadásával hívásonként 250 forinttal lehet támogatni az akciót. A Fővárosi Nagycirkusz minden tízedik telefonálót cirkuszjeggyel ajándékoz meg, valamint az épületben is elhelyeznek egy gyűjtőládát. A játszva tanulás jegyében a 15 órai 
Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban című téli előadás után Vas Vivien tart rendhagyó matematika órát.

Fogjunk össze ezért a nemes ügyért!

A Fővárosi Nagycirkusz felhívja a kedves nézők figyelmét, hogy 16-án, a Jónak lenni jó! jótékonysági programsorozat keretében előadásaik előtt, alatt, után és a szünetekben televíziós felvételek készülnek.

További információkat az esemény Facebook oldalán találhatnak: https://www.facebook.com/events/2226799294257057/?active_tab=about

 

Szekáry Zsuzsanna

Forrás: fnc.hu