Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár

2019.10.09

A Várkert Bazárban rendezik meg az idei Margó Fesztivál és Könyvvásárt a CAFe Kortárs Művészeti Fesztivállal közös programban október 10 és 13 között.

 

margo.jpg

 

Újra az irodalom és könyvkultúra központja lesz négy napra a Várkert Bazár, ahol nemcsak a sokszínű magyar és világirodalmat ismerhetik meg az érdeklődő olvasók, de kedvükre válogathatnak a friss megjelenések közül az egyetlen őszi könyvvásáron. A Margón fellép André Aciman, Elisabeth Asbrink, Afonso Cruz, Emily M. Danforth, Sissel-Jo Gazan, Kim Leine és Jón Kalman Stefansson.

Új könyvét mutatja be többek között Barnás Ferenc, Bartis Attila, Bödőcs Tibor, Darvasi László, Gárdos Péter, Karafiáth Orsolya, Nádas Péter, Szécsi Noémi és Tóth Krisztina. Rendhagyó előadáson mutatja be Krasznahorkai László új regényét Haumann Péter és Miklós Szilveszter dobos.

Az Ivan & The Parazol zenés irodalmi utazásával indul a fesztivál, a VAN filmzenekar koncerttel egybekötve mutatja be a Rossz versek DVD-kiadásához készült novelláskötetet, végül Lovasi András zárja a Margót.

A rendezvényen ötödik alkalommal adják át a legjobb első prózakötetnek járó Margó-díjat. A könyvvásáron 40 kiadó mutatja be az ősz legfrissebb könyvmegjelenéseit. 


A teljes programról ide kattintva tájékozódhatnak:

http://www.margofeszt.hu/hu/cikkek/andre-aciman-bodocs-tibor-es-nadas-peter-is-fellep-az-oszi-margon?fbclid=IwAR0E7LCwRHJZWIv2ySdQwqhsQtc2qMC2VlAi0zOvHzRrULXXRViu_KpUhwA


Jegyek: 

https://cafebudapestfest.hu/jegyvasarlas

 

KultBumm