Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Rosalia Fesztivál

2018.05.11

rosalia.jpg

 

A változékony idő ellenére is érdemes ellátogatni Budapest egyik legszebb és legromantikusabb épületegyüttese, a Vajdahunyad vár mögött megbújó Rosalia Fesztiválra 2018. május 11. és 13. között, amelyen a Fővárosi Nagycirkusz is képviseli magát.

A szabadtéri fesztiválon több mint hetven kiállító borkülönlegességeit kóstolhatják meg a nemes nedű kedvelői, de alkoholmentes italokkal is olthatják szomjukat a látogatók. A korgó gyomrúakat ínycsiklandó ételek,-erdélyi kürtőskalács, kemencében sült ételek, csülök, sült kolbász, hamburger, specifikus sajtkülönlegességek, fagyi-várják. A nagyszínpadról kellemes zene szól, vasárnap pedig a Prima Primissima díjas és Magyar Örökség díjas Fonó Budai Zeneház nyújt népzenei programokat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A szervezők a négylábú kedvencekről sem feledkeztek meg, számukra kutyafrissítő pontot hoztak létre. A játékos kedvű felnőtteket borkvíz bár, a gyermekeket pedig a ZigZag mesesarok várja. A Liget Budapest Art Park sátorban hagyományőrző ügyességi játékok, kézműves foglalkozások, versenyek és mesék várják az apróságokat.

Mivel a cirkuszművészet minden korosztálynak minőségi szórakoztatást nyújt, ezért a Fővárosi Nagycirkusz is kiköltözött a családbarát rendezvényre egyedülálló, óriás, háromkerekű cirkuszi járművével, amelyen Bóta Melinda artista varázsolja el a látogatókat drótkötél számával. Mindenképpen érdemes megkeresni a Fővárosi Nagycirkusz járművét, ugyanis a bájos hostessek 10%-os kedvezményű kuponokat osztogatnak, amelyek 2018. június 10-ig válthatók be a hétvégi Atlantic Fly- Nagy Cirkuszi Utazás című egyedülálló vízi cirkuszi műsorra.

Szekáry Zsuzsanna

 

Forrás: www.fnc.hu