Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Világok találkozása - Művészeti kiállítás

2018.10.09

Világok találkozása címmel nyílt csoportos kiállítása 2018. október 7-én Szekáry Zsuzsannának, Dávid Ákosnak és Dávid Máténak a Prosit Budai Bistro-ban (1111. Budapest, Móricz Zsigmond körtér, Gomba).

 

kiallitas-plakat2.png

 

A kiállítókról:

 

Szekáry Zsuzsanna1986-ban született Budapesten, kulturális újságíróként dolgozik. Gyermekkora óta érdeklik a művészetek, többek között a festészet, a szobrászat, a kerámia-és porcelán művészet, az ötvösművészet és a komolyzene. Egyéni stílusára hatással volt az ókori egyiptomi képzőművészet, a középkori freskófestészet, az impresszionizmus, az absztrakt stílus és a különböző népek mitológiai történetei. Festményeit mindig egyedi, saját ötletei által inspirálva készíti el vászonra, ritkábban farostlemezre akril festékkel. Ez a hetedik kiállítása.

 

zsuzsi9.jpg

 

Dávid Ákos 1986-ban született Budapesten, grafikus végzettséggel rendelkezik. Tizenkét éves korom óta alkot, rajzol, szobrászkodik, barkácsol. Alkotásaihoz mindenféle anyagot felhasznál, ami eszébe jut, többek között fát, műanyagot, süthető gyurmát, polifómot, agyagot, betont, papírt, epoxi műgyantát, különböző festékeket.

Különösen közel áll hozzá a dark és a fantasy stílus. Ez a harmadik kiállítása.

 

akos1.jpg

 

Dávid Máté 1996-ban született Budapesten.2016 májusától foglalkozik komolyabban a rajzolással. Még keresi a saját stílusát, művészneve, a Max Deviant egy szójáték, a Maximum Devination kifejezésre, ami maximális deviálást jelent. A jövőben olyan gyönyörű, 'semi-realistic' illusztrációkat akar kreálni, olyan karakterekkel, akik megmutatják, hogy mennyi szépség van a nem megszokott dolgokban. Legyen ez valamilyen testi abnormalitás, vagy hétköznapi dolgok, mint bőrszín, tetoválások, amik még mindig 'furcsák' a nagyvilág szemében.

Többnyire digitálisan dolgozik, de színes ceruzákkal, alkoholos filcekkel és vízfestékkel is alkot. Ez a második kiállítása.

 

mate-0.jpg

 

A kiállítás december 2-ig tekinthető meg, hétfőtől csütörtökig déltől éjfélig, pénteken és szombaton déltől éjjel két óráig, vasárnap pedig déltől éjfélig.

 

KultBumm